ZOOM yogalessen 

Blijven bewegen én ontspannen, goed slapen, je lichaam verzorgen, je geest tot rust brengen én stimuleren .... in deze Corona-tijd hebben we er ALLEMAAL behoefte aan! 

 

Of je nu intensief moet werken, thuis zit met de kids, alleen bent in je flat of kunt genieten van je tuin ...

 

LETS DO THIS TOGETHER!

Neem deel aan de livestream yogalessen via ZOOM, net zoals in de yogastudio maar dan vanop jouw matje thuis!

kies zelf welke wanneer je het liefst deelneemt:

DINSDAGAVOND 20:30-21:45

ZONDAGOCHTEND 10:30-11:45 

of allebei ;-)

FLOW&REST 

In deze verzachtende yogalessen krijg je een korte introductie over de yogafilosofie van Patangali samen met een heerlijke flow en op het einde een zalige ontspanning. De lessen zijn zowel voor beginners als gevorderden. Ze zitten vol stretchoefeningen die je lichaam én geest flexibel maken. Door de nauwgezette instructies kan je zelf je niveau aanpassen in de les: meer ontspanning of net meer power.

FLOW&REST (INLEIDING) - GRATIS - 21/04 t.e.m. 03/05 

FLOW&REST (YAMA'S) - 55€/lessenreeks - 10/05 t.e.m. 9/06 (5 weken op dins/zondag, 10 lessen/opnames)

FLOW&REST (NIYAMA'S) - 55€/lessenreeks - 14/06 t.e.m. 14/07 (5 weken op dins/zondag, 10 lessen/opnames)

Kies zelf wanneer je een yogales live meevolgt, je ontvangt ook alle opnames in je mailbox en die blijven telkens 6 dagen beschikbaar!

Boekingsprocedure

 

 * Inschrijvingen gebeuren zoals gewoonlijk met de reserveerknop hieronder.   

 We volgen samen les via ZOOM. Je ontvangt een link, om dan ZOOM op je computer of mobiel te installeren. Je krijgt ook een wachtwoord voor toegang tot de les. Als je geen e-mail hebt ontvangen, controleer dan je spam!

RESERVEER HIER ONLINE

* Lessenreeksen betaal je voor de start en de link en het wachtwoord wordt pas verstuurd na ontvangst van betaling. De lessen zijn live en beginnen op tijd, na de starttijd kan je je niet meer aanmelden om deel te nemen aan de les. Wel ontvang je ook de opnames van de lessen die 6 dagen beschikbaar blijven. Let erop: eenmalige live-lessen die niet op tijd zijn genomen, kunnen niet worden terugbetaald of opnieuw worden gecrediteerd. Lessenreeksen op zich worden ook niet terugbetaald of verlengd. We raden je daarom aan om voor je les voldoende tijd te nemen om verbinding te maken met ZOOM en de audio- en video-instellingen van je computer of mobiel aan te passen.

 

* Houd er rekening mee dat Eat Live Yoga op geen enkele manier verantwoordelijk kan worden gehouden voor eventuele problemen met de internetverbinding of bandbreedtebeperkingen en om deze redenen kan er geen vergoeding worden verleend. Online tegoeden die tijdens deze periode niet zijn gebruikt, kunnen niet worden overgedragen naar reguliere lessen in de studio en kunnen niet worden terugbetaald.

* volg je de eerste keer een yogales bij Eat Live Yoga, lees dan graag de praktische info voor jouw gezondheid.

 

* Lees ook in detail de ZOOM-gebruikershandleiding op hun site.

Heb je een vraag? Stuur gerust een mail naar eatliveyoga@gmail.com of neem contact op via de facebookpagina 

© 2020 by Eat Live Yoga. All rights reserved.           Privacyverklaring