ZOOM yogalessen 

Blijven bewegen én ontspannen, goed slapen, je lichaam verzorgen, je geest tot rust brengen én stimuleren .... in deze tijd hebben we er ALLEMAAL behoefte aan! 

 

Of je nu intensief moet werken, studeren, thuis bent met de kids, alleen in je flat of kunt genieten van je tuin ...

 

LETS DO THIS TOGETHER!

Neem samen met mij deel aan de yogalessen via ZOOM, net zoals in de yogastudio maar dan vanop jouw matje thuis!

ONLINE YIN YOGA LESSENREEKS MET START OP 15 SEPTEMBER (15,22,29/09 en 6/10)

LIVE OP DINSDAGAVOND 20:30-21:45 (of op je eigen tijdstip via de opname die je ontvangt in je mailbox)

Inschrijven voor 13/09! Ook wanneer je niet live wenst deel te nemen maar via de opnames de lessen volgt.

Door middel van zachte vloeiende bewegingen van de ruggengraat en zittende/liggende poses die we enkele ademhalingen aanhouden, gaan we ons bindweefsel en spieren stretchen en gewrichten versterken. Je leert je mentale grenzen verleggen en je geest rustig te houden door middel van je ademhaling. Een goede yogavorm als je een stressvol leven hebt en/of veel gaat sporten.

Ga jij wekelijks zwemmen, surfen, fietsen, spinnen, lopen, cross-trainen, voetballen, paardrijden of gewichtheffen? Dan is stretchen super belangrijk om ervoor te zorgen dat er geen disbalans ontstaat tussen de spieren die je vaak gebruikt (en daardoor verkorten) en de antagonisten. Disbalans kan zorgen voor tractie aan je bekken, kniegewrichten, enkels, hielen, schouders met op den lange duur lage rugpijn en gewrichtspijnen als gevolg. Vermijd slijtage en blessures door middel van een wekelijkse yogales! 

De lessen zijn zowel voor beginners als gevorderden. Ze zitten vol stretchoefeningen die je lichaam én geest flexibel maken. Door de nauwgezette instructies kan je zelf je niveau aanpassen in de les.

15/09: voeten, hamstrings, quadriceps, IT-band

22/09: onderrug en buikspieren

29/09: bovenrug, borstspieren, schouders en polsen

06/10: schouders, nek en kaakspieren. 

Kies zelf wanneer je een yogales meevolgt, live op dinsdagavond of op jouw eigen tijdstip via de opnames die je ontvangt in je mailbox en die blijven telkens 6 dagen beschikbaar! In de opname is enkel de yogadocente te zien. 

Boekingsprocedure

* Inschrijvingen gebeuren zoals gewoonlijk met de reserveerknop hieronder.   

RESERVEER HIER ONLINE 

We volgen samen les via ZOOM. Je ontvangt een link, om dan ZOOM op je computer of mobiel te installeren. Je krijgt ook een wachtwoord voor toegang tot de les. Als je geen e-mail hebt ontvangen, controleer dan je spam!

* De online yogalessen worden gegeven in reeksen van 4 lessen na elkaar. Je betaalt per reeks voor de start en de link en het wachtwoord wordt verstuurd na ontvangst van betaling. De lessen zijn live en beginnen op tijd, na de starttijd kan je je niet meer aanmelden om deel te nemen aan de les. Wel ontvang je de opnames van de lessen die 6 dagen beschikbaar blijven. Let erop: eenmalige live-lessen die niet op tijd zijn genomen, kunnen niet worden terugbetaald of opnieuw worden gecrediteerd. Lessenreeksen op zich worden ook niet terugbetaald of verlengd. We raden je daarom aan om voor je les voldoende tijd te nemen om verbinding te maken met ZOOM en de audio- en video-instellingen van je computer of mobiel aan te passen.

 

* Houd er rekening mee dat Eat Live Yoga op geen enkele manier verantwoordelijk kan worden gehouden voor eventuele problemen met de internetverbinding of bandbreedtebeperkingen en om deze redenen kan er geen vergoeding worden verleend. Online tegoeden die tijdens deze periode niet zijn gebruikt, kunnen niet worden overgedragen naar reguliere lessen in de studio en kunnen niet worden terugbetaald.

* volg je de eerste keer een yogales bij Eat Live Yoga, lees dan graag de praktische info voor jouw gezondheid.

 

* Lees ook in detail de ZOOM-gebruikershandleiding op hun site.

Heb je een vraag? Stuur gerust een mail naar eatliveyoga@gmail.com of neem contact op via de facebookpagina 

  EAT LIVE YOGA  

by Annelies Schotte

© 2020 by Eat Live Yoga. All rights reserved.           Privacyverklaring