© 2020 by Eat Live Yoga. All rights reserved.           Privacyverklaring

Info over de yogalessen 

Elke yogales bij Annelies kan je apart volgen. Het is natuurlijk fijner als je probeert elke week een lesje mee te pikken, zo voel je gezondheidsvoordelen en effecten van yoga en de veranderingen in je lichaam en geest. 

Ben je nieuw bij Eat Live Yoga? Wil je met yoga starten? Je kan steeds inspringen, de lessen volgen niet op elkaar. We passen de oefeningen aan voor zowel beginners als gevorderden in eenzelfde les.

 

Voor een losse les of les met beurtenkaart reserveer je via het onlinebookingsysteem.

Beurtenkaarten worden niet verlengd of terugbetaald. 

 

Er zijn yogamatjes aanwezig die na elke les worden schoongemaakt. Als je wilt, kun je je eigen yogamatje erbovenop leggen.

 

Heb je last van je polsen, breng dan een kleine frottéhanddoek mee, die je kunt oprollen om onder je polsen te leggen.

 

Mag ik je vragen om steeds op tijd te komen. Vanaf 10min. voor de les begint, gaat de deur open, niet vroeger zodat ik de yogastudio in alle rust kan voorbereiden. Bel om binnen te komen via de witte zijdeur. Ben je te laat, gelieve hiervoor begrip te hebben dat de deur voor jou niet meer geopend wordt zodat we ongestoord de les kunnen aanvangen.

 

Yoga beoefen je het best op een lege maag. Het is daarom aangeraden om 2 uur voor aanvang van een yogales geen zware maaltijd te eten. Een stuk fruit of een yoghurtje is geen probleem.

 

Na de les kan je best en paar slokken thee of kokoswater drinken om de door de yogales vrijgemaakte afvalstoffen te helpen afvoeren en je te hydrateren.

Draag comfortabele, maar niet al te loszittende kledij. Liefst geen sterke parfum. Deodorant mag wel. Yoga beoefenen we op blote voeten of antislipsokken.

 

Schoenen, jas en tas kan je in de gang laten hangen, de buitendeur wordt steeds gesloten voor de les begint.

 

Respecteer de stilte en vergeet vooral niet je GSM uit te schakelen.

 

Deelname aan de yogalessen is geheel op eigen risico. Eat Live Yoga is niet aansprakelijk voor letsel en/of schade van enigerlei aard als gevolg van de activiteiten van de deelnemer, noch voor verlies of beschadiging van eigendommen.

 

Ben je allergisch aan bloemengeuren of andere etherische oliën, deel dit mee voor de les begint.

 

De yoga zoals die wordt aangeboden, is bedoeld als vrijetijdsbesteding en niet ter vervanging van medisch noodzakelijke behandelingen of therapie. Bespreek lichamelijke en/of psychische klachten daarom altijd met een gekwalificeerd arts vooraleer je aan de beoefening van yoga begint. Informeer ons over eventuele blessures, medische problemen of zwangerschap. Dit vormt de basis voor een veilige yogabeoefening en stelt ons in de mogelijkheid om waar nodig, mogelijk variaties op de poses aan te reiken. Zie ook de privacyverklaring onderaan de pagina.

 

Luister naar je eigen lichaam, forceer nooit, vergelijk jezelf absoluut niet met anderen, adem en glimlach :-)

 

Really, what I want as a teacher is for my students to be safe, have fun, and get a bit of a challenge—and maybe, hopefully, learn something about themselves along the way. 

(yogateacher Kat Heagberg)

Heb je een vraag? Stuur gerust een mail naar eatliveyoga@gmail.com , sms naar 0498/425271 of neem contact op via de facebookpagina